Nog eventjes geduld…
De website is nog in opbouw, binnenkort meer…

Hé leuke jij!
Even voorstellen

Mijn naam is Mandy Braet,
Sinds 2014 ben ik werkzaam vanuit mijn praktijk DURVEN & ZO coaching.
Mijn missie is: laten ervaren, dat je mooi bent zoals je bent en dat je in alle facetten je authentieke zelf mag zijn. Je gevoelens (her)ontdekken en in de juiste afstemming op zoek gaan naar wat jij nodig hebt, is waar ik voor sta.

De GevoelsVerkenner® methodiek van Greetje Welten, is voor mij de perfecte tool om je gevoelswereld in kaart te brengen en inzichten en perspectief te bieden voor een nieuwe frisse duik in je toekomst.
Ieder mens heeft de nodige hobbels, obstakels of zelfs bergen te verzetten. Afstemmen op wat jij hierbij nodig hebt is van grote meerwaarde om jouw unieke zelf te kunnen zijn.

Deze waardevolle inzichten en verdieping zijn een verrijking bij het inzetten van de GevoelsVerkenner® methodiek in je dagelijkse leven, je praktijk of klas.

Waarom gevoelsverkenner?
Handelen vanuit jouw gevoel

Als GevoelsVerkenner coach heb ik een supervisietraject bij Greetje Welten gevolgd om professionals ondersteuning in de praktische uitvoering van de GevoelsVerkenner® methodiek te bieden. Zodat je krachtig en vol overtuiging je doel, hogere levels of succes kan bereiken.

Dankbaar ben ik voor de vele mooie GevoelsVerkenner wondertjes die ik inmiddels van dichtbij heb mogen meebeleven.

Nieuwsgierig naar een GevoelsVerkenner coachgesprek voor professionals? Neem dan even contact met mij op voor meer informatie. Gesprekken kunnen ook online plaats vinden.

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op

1 + 11 =

Waarom gevoelsverkenner?
Handelen vanuit jouw gevoel

Als GevoelsVerkenner coach heb ik een supervisietraject bij Greetje Welten gevolgd om professionals ondersteuning in de praktische uitvoering van de GevoelsVerkenner® methodiek te bieden. Zodat je krachtig en vol overtuiging je doel, hogere levels, of succes kan bereiken.

Dankbaar ben ik voor de vele mooie GevoelsVerkenner wondertjes die ik inmiddels van dichtbij heb mogen meebeleven.

Nieuwsgierig naar een GevoelsVerkenner coachgesprek voor professionals? Neem dan even contact met mij op voor meer informatie. Gesprekken kunnen ook online plaats vinden.

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Reviews

Op grote afstand heb ik Mandy leren kennen. Over landsgrenzen en culturen heen (Nederland – Uganda). Een betrokken persoonlijkheid, meedenkend en ideeën gevend, ook al kent ze Uganda niet. 

Het heeft mij geholpen om weer inzichten te krijgen, een sleutel om een vastgelopen casus weer open te maken met de GevoelsVerkenner. Haar kennis en ervaring is groot. 

Het is fijn om met haar te sparren en ideeën te delen en te verkennen. 

Ik merkte dat ze zich voorbereid had op ons contact. Ze is voor mij inspirerende collega, waar ik zo nu en dan behoefte aan heb omdat ik hier deze collega’s niet heb.

Wilma Kok
Family coaching and video interaction coaching Narande Uganda

Onlangs voerde ik een supervisie-gesprek met Mandy Braet van durven & zo. Wat een bevlogen, enthousiaste en gunnende vrouw, die de methodiek door en door kent. Alle vragen kon en mocht ik stellen, ze zocht echt naar mijn behoeften en verdiepte zich daar ook in.

Ze bevroeg ook steeds of het duidelijk was en of dit was wat ik bedoelde. Daarnaast moedigde ze op een heel positieve en fijne manier aan om aan zelf de slag te gaan en vooral om in mezelf te geloven en op de kracht van de Gevoelsverkenner te vertrouwen. Ik vind het een absolute aanrader om met haar in gesprek te gaan!

Andrea van de Waerdt
Coachpraktijk: Aan de hand kindercoaching

Ik heb van Mandy begeleiding mogen krijgen op het inzetten van materialen. Hoe fijn om samen met haar te kunnen sparren, te mogen genieten van haar kennis en kunde en tips en trucs te krijgen van deze lieve meedenkende professional. De energie die ze overbrengt, zelfs tijdens het videobellen is echt prachtig en vooral heel prettig. Met veel enthousiasme ging ik de begeleiding in, maar met nog meer enthousiasme kwam ik er ook weer uit. Het samen nadenken, samen plannen maken en bekijken wat er mogelijk is met de materialen, het luisteren naar mijn ideeën en daar feedback op mogen ontvangen was heel plezierig. Top om deze vorm te mogen ervaren en fijn om met Mandy samen te werken. 

Nienke van Buren
Coachpraktijk: Gewoon Anders Zijn

Volg mij 

op social media

   

Wil jij GevoelsVerkenner wondertjes meebeleven? 

vul hieronder jouw gegevens in

W : www.mandybraet.nl
E  : info@mandybraet.nl
M : 06-15959467

Grote Kerkstraat 31
8861 EK Harlingen

Meld je aan voor mijn

Inspiratie Bulletin

Bedankt voor het inschrijven, vanaf nu wordt jij ook op de hoogte gehouden!