Wat zeggen anderen?

Ervaringen

Op grote afstand heb ik Mandy leren kennen. Over landsgrenzen en culturen heen (Nederland – Uganda). Een betrokken persoonlijkheid, meedenkend en ideeën gevend, ook al kent ze Uganda niet. 

Het heeft mij geholpen om weer inzichten te krijgen, een sleutel om een vastgelopen casus weer open te maken met de GevoelsVerkenner. Haar kennis en ervaring is groot. 

Het is fijn om met haar te sparren en ideeën te delen en te verkennen. 

Ik merkte dat ze zich voorbereid had op ons contact. Ze is voor mij inspirerende collega, waar ik zo nu en dan behoefte aan heb omdat ik hier deze collega’s niet heb.

Wilma kok
Coachpraktijk:

Family coaching and video interaction coaching Narande Uganda

Onlangs voerde ik een supervisie-gesprek met Mandy Braet van durven & zo. Wat een bevlogen, enthousiaste en gunnende vrouw, die de methodiek door en door kent. Alle vragen kon en mocht ik stellen, ze zocht echt naar mijn behoeften en verdiepte zich daar ook in.

Ze bevroeg ook steeds of het duidelijk was en of dit was wat ik bedoelde. Daarnaast moedigde ze op een heel positieve en fijne manier aan om aan zelf de slag te gaan en vooral om in mezelf te geloven en op de kracht van de Gevoelsverkenner te vertrouwen. Ik vind het een absolute aanrader om met haar in gesprek te gaan!

Andrea van de Waerdt
Coachpraktijk:

Aan de hand kindercoaching

Ik heb van Mandy begeleiding mogen krijgen op het inzetten van materialen. Hoe fijn om samen met haar te kunnen sparren, te mogen genieten van haar kennis en kunde en tips en trucs te krijgen van deze lieve meedenkende professional. De energie die ze overbrengt, zelfs tijdens het videobellen is echt prachtig en vooral heel prettig. Met veel enthousiasme ging ik de begeleiding in, maar met nog meer enthousiasme kwam ik er ook weer uit. Het samen nadenken, samen plannen maken en bekijken wat er mogelijk is met de materialen, het luisteren naar mijn ideeën en daar feedback op mogen ontvangen was heel plezierig. Top om deze vorm te mogen ervaren en fijn om met Mandy samen te werken. 

Nienke van Buren
Coachpraktijk:

Gewoon Anders Zijn

Meld je aan voor mijn

Inspiratie Bulletin

Bedankt voor het inschrijven, vanaf nu wordt jij ook op de hoogte gehouden!