GevoelsVerkenner coach
HANDELEN VANUIT JE GEVOEL

Als GevoelsVerkennerCoach heb ik een supervisietraject bij Greetje Welten gevolgd om professionals ondersteuning in de praktische uitvoering van de GevoelsVerkenner® methodiek te bieden. Zodat je krachtig en vol overtuiging je doel, hogere levels, of succes kan bereiken.

In combinatie met mijn expertise als licentietrainer, mijn  betrokkenheid bij het samenstellen van de werkmaterialen, mijn aanwezigheid als co-trainer bij alle licentietrainingen in het eerste jaar, ervaringsdeskundige bij het inzetten van de methodiek zowel individueel, in groepen, in teams, op scholen, als werelddocent aan leerlingen in zowel het basisonderwijs als in het voortgezetonderwijs en fan vanaf het allereerste moment, ben ik expert in het bieden van verdieping, handvatten, werkvormen en creatieve inzichten bij het inzetten van de GevoelsVerkenner® methodiek.

Mijn ervaring en expertise wil ik graag met je delen in mijn workshops, trainingen en supervisiegesprekken.
Het workshopprogramma voor de GevoelsVerkennerInspiratie, en de GevoelsVerkenner methoiek in verbinding met andere werkvermen vind je in de workshop agenda.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

 

 

De methodiek
BRENG JOUW GEVOELSWERELD IN KAART

De GevoelsVerkenner® methodiek van Greetje Welten is de perfecte tool om je gevoelswereld in kaart te brengen en inzichten en perspectief te bieden voor een nieuwe, frisse duik in de toekomst.

Dankbaar ben ik voor de vele mooie GevoelsVerkenner wondertjes die ik inmiddels van dichtbij heb mogen meebeleven.

https://www.greetjewelten.nl/training/samenwerking/

Ondersteuning in deze methodiek bied ik aan in de vorm van workshops, trainingen en supervisiegesprekken, zowel fysiek als online.


Coach-consult
Boek nu

Selecteer dan aan hiernaast de gewenste datum voor een coachingsessie.

Meld je aan voor mijn

Inspiratie Bulletin

Bedankt voor het inschrijven, vanaf nu wordt jij ook op de hoogte gehouden!