Heb jij al ervaring met de inzet van GevoelsVerkenner® methodiek? Of zijn de hulpbronnen van de 8 verkenners van de methodiek misschien nog niet zo bekend of zelfs helemaal nieuw voor je?
Wens jij een optimale inzet van deze fantastische tool om de gevoelswereld in kaart te brengen? Ben jij op zoek naar (meer) praktische kennis, werkvormen en inspiratie toegespitst op jouw coachees, cliënten of doelgroep?

Ik daag je uit om aan de hand van deze checklist te ontdekken of jij tevreden bent met jouw kennis en ervaring, voor het succesvol inzetten van de GevoelsVerkenners.

Inspiratie Checklist

VRAGENLIJST ben jij klaar voor jouw tour als expeditie gids

Ontdek met deze checklist

OF…

jij tevreden bent met jouw kennis en ervaring, voor het meenemen op een (visuele) expeditie met een optimale beleving meer vanuit het hart.
jij beschikt over voldoende praktische kennis, werkvormen en inspiratie toegespitst op jouw coachees, cliënten of doelgroep?
Download deze gratis checklist en test je expertise.

 

Hé leuke jij!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mandy Braet.
Sinds 2014 ben ik Als GevoelsVerkennerCoach heb ik een supervisietraject bij Greetje Welten gevolgd om professionals ondersteuning in de praktische uitvoering van de GevoelsVerkenner® methodiek te bieden. Zodat je krachtig en vol overtuiging je doel, hogere levels, of succes kan bereiken.

Mijn kennis als GevoelsVerkennerCoach in combinatie met mijn expertise als licentietrainer en ervaringsdeskundige van het eerste uur, maakt mij een expert in het bieden van verdieping, handvatten en creatieve inzichten bij het inzetten van de GevoelsVerkenner® methodiek.

Inspiratie Checklist

VRAGENLIJST HAAL ALLES UIT
DE GEVOELSVERKENNER METHODIEK

Meld je aan voor mijn

Inspiratie Bulletin

Bedankt voor het inschrijven, vanaf nu wordt jij ook op de hoogte gehouden!