Beleefmaterialen
op expeditie met jezelf

Na onder andere een supervisietraject bij Greetje Welten  om professionals ondersteuning in de praktische uitvoering van de GevoelsVerkenner® methodiek te bieden. Zodat je krachtig en vol overtuiging je doel, hogere levels, of succes kan bereiken.

In combinatie met mijn expertise als licentietrainer, mijn  betrokkenheid bij het samenstellen van de werkmaterialen, mijn aanwezigheid als co-trainer bij alle licentietrainingen in het eerste jaar, ervaringsdeskundige bij het inzetten van de methodiek zowel individueel, in groepen, in teams, op scholen,  in zowel het basisonderwijs als in het voortgezetonderwijs en fan vanaf het allereerste moment, ben ik expert in het bieden van verdieping, handvatten, werkvormen en creatieve inzichten bij het inzetten van de GevoelsVerkenner® methodiek.

Vanuit inzet in de dagelijkse praktijk ontstond de behoefte aan meer verdiepende visualisaties. Vanuit deze behoefte zijn spelenderwijs de “op expeditie met JEZELF®” beleefmaterialen ontstaan. Unieke beleefmaterialen die oneindig inzetbaar zijn in combinatie met alle denkbare methodieken en spelmaterialen.

Een vrijblijvende kennismaking en het workshopprogramma voor inzet van de “op expeditie met JEZELF®” beleefmaterialen op zichzelfstaand en-of in verbinding met andere werkvermen vind je in de workshop agenda.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

 

 

De methodiek
BRENG JOUW GEVOELSWERELD IN KAART

De “op expeditie met JEZELF” leermaterialen zijn de perfecte tools om de gevoelswereld in kaart te brengen of anderre methodieken te bekrachtigen en inzichten en perspectief te bieden voor een nieuwe, frisse duik in de toekomst.

Dankbaar ben ik voor de vele mooie op expeditie met JEZELF wondertjes die ik inmiddels van dichtbij heb mogen mee beleven.
Ondersteuning in het ontdekken van de oneindige mogelijkhedenvan deze unieke leermaterialen, bied ik aan in de vorm van workshops, trainingen en supervisiegesprekken, zowel fysiek als online.

 


Coach-consult
Boek nu

Selecteer dan aan hiernaast de gewenste datum voor een coachingsessie.

Meld je aan voor mijn

Inspiratie Bulletin

Bedankt voor het inschrijven, vanaf nu wordt jij ook op de hoogte gehouden!